Ainoa Muñoz guanya el NextgenFest de Sant Boi

La iniciativa dóna a conèixer joves talents de l’escena musical de Sant Boi i s’emmarca en els Pressupostos Participatius.

Ainoa Muñoz ha guanyat el NextgenFest // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Ainoa Muñoz ha estat la guanyadora del NextgenFest, festival de música jove de Sant Boi de Llobregat. Aquest èxit té com a premi l’enregistrament i l’edició d’un EP de tres cançons.

El festival de talents musicals ha estat organitzat per l’Ajuntament i Inputs a l’Escola Antoni Gaudí amb l’assistència d’unes 300 persones. Vinyet Sanchís, Darío Téllez, Dunia Luque, Lídia Edo i VOEM&Briant Jux són altres artistes locals que hi han participat. La iniciativa s’emmarca dins dels projectes seleccionats dels Pressupostos Participatius de la ciutat.

La persona guanyadora s’ha escollit mitjançant un sistema de votació mixte, que combinava l’opinió del públic i el veredicte d’un jurat. Aquesta segona valoració ha tingut en compte la qualitat musical, la interpretació de temes propis, la presència sobre l’escenari i el suport a les xarxes socials.

Recomanacions personalitzades