Pau Capell torna a Menorca

El corredor de Sant Boi de Llobregat participa a la Trail Menorca-Camí de Cavalls, de 185 quilòmetres, el proper cap de setmana.

Pau Capell, el 2020, després de batre el rècord // José Miguel Muñoz

Pau Capell torna a les Illes Balears per participar en una nova edició de la Trail Menorca-Camí de Cavalls, una de les proves trail més llargues d’Europa.

La modalitat en la qual corre l’esportista català compta amb 185 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu amb l’inici i el final a la localitat de Ciutadella. El recorregut dóna la volta a Menorca en un itinerari molt exigent a nivell físic i mental.

El Camí de Cavalls és una cursa que envolta l’illa de Menorca i passa per llocs emblemàtics com Maó, Ciutadella, Cala Galdana, Cavalleria, Son Saura, Son Morell, Es Castell, Cap d’Artrutx, Platges de Fornells o el Parc Natural de s’Albufera des Grau.

Menorca és un lloc de bons records per l’ultrafondista santboià. Entre altres èxits aconseguits, l’any 2020 va esmicolar el rècord del Camí de Cavalls amb un temps històric de 16 hores, 46 minuts i 48 segons.

Capell arriba a les Balears després de ser cinquè a la Transgrancanaria, guanyador a la Ultra Trail Barcelona (victòria compartida amb un altre corredor) i segon a la Patagonia Run (Argentina).

Recomanacions personalitzades