La Santboiana cau eliminada de la Copa del Rei

El degà perd al camp del Burgos per 46-28 a les semifinals i es queda fora de la gran final

Imatge d’arxiu // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha quedat eliminada de la Copa del Rei a les semifinals després de perdre contra el Burgos per 46-28 a San Amaro.

El primer temps ha finalitzat amb el resultat de 24-11 favorable als locals. Juan Pablo Socino, mitjançant dos cops de càstig, i Jack Daniels, a partir d’un assaig, han fet els punts del degà. Socino no ha pogut fer la transformació. Per la seva part, els castellans han sumat tres marques transformades i un cop de càstig.

A la segona part, el conjunt de Sant Boi de Llobregat ha intentat remuntar el partit sense aconseguir-ho. Tres marques de Juanma Lescano, Mariano Pigatto i Joan López i una transformació de Socino han estat els punts dels catalans al segon temps. Els burgalesos han assajat tres vegades, dues transformacions, i han passat un cop de càstig.

Burgos i VRAC Valladolid, que ha eliminat el Ciencias de Sevilla, jugaran la final el proper cap de setmana. El pròxim repte de la Santboiana és l’eliminatòria de quarts de final del play-off de la Divisió d’Honor contra el Barça al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades