Ramon Barau és l’alcaldable de Junts per Sant Boi amb un programa «allunyat de la visió política»

El número u de Junts Per Sant Boi es presenta com a independent a les eleccions municipals del maig, tal com va fer fa quatre anys com número dos pel mateix partit. L’alcaldable ha format la seva candidatura amb nous noms.

Integrants de la candidatura de Junts Per Sant Boi // Junts Per Sant Boi

Ramon Barau encapçala la llista electoral de Junts Per Sant Boi per a les eleccions municipals de maig envoltat de nous noms. L’alcaldable concorre com a independent, tal com va fer fa quatre anys quan estava de número dos. A més a més, assegura que aquesta vegada ha elaborat el programa «lluny de la visió política i prop de l’empresarial a través d’un estudi exhaustiu de necessitats».

Com a número dos estarà Joan Grané, Helena Paredes serà la número tres, Rosalia Caparrós la número quatre i Sergi Dotú el cinc. Aquests quatre primers noms són nous i responen a la metodologia de l’alcaldable en l’elaboració del programa. «L’equip s’ha fet a partir d’uns objectius concrets», assegura Barau.

«Algú haurà de fer alguna cosa. Realment jo no vull estar sempre aquí, jo tinc el meu treball en una empresa privada i em paguen més que aquí. Però crec que és important actuar perquè o Sant Boi es posiciona ja, o la població es quedarà enrere i sense treball», declara.

La joventut al centre del programa

Així, el candidat de Junts presenta un «ampli programa», nascut a partir d’un estudi a futur, «a entre dotze i vuit anys vista». L’alcaldable destaca la importància que vol donar-li als joves. Parla de la creació de nous espais de treball oberts les 24 hores del dia donades les necessitats i característiques de les ocupacions actuals. Això contrasta amb la seva visió de les biblioteques municipals, que considera «obsoletes».

Afirma que és fruit de la seva preocupació també l’habitatge dels joves. Davant el problema d’«un repartiment gens just», busca l’equitat. Barau proposa la reserva de part dels habitatges a un preu més baix per a diferents col·lectius, on entren els joves o les persones amb discapacitat, entre altres.

En les passades eleccions Junts Per Sant Boi no va aconseguir representació en el Consistori i va obtenir el 4,67% dels vots. Jordi Garcia, que en aquells moments era regidor i candidat, va tenir 199 vots menys que en les eleccions anteriors. Aquesta vegada, García ocupa l’últim lloc de la llista de manera simbòlica.

La llista completa de Junts Per Sant Boi

 1. Ramon Barau Requena
 2. Joan Grané Caballero
 3. Helena Paredes Moure
 4. Rosalia Caparrós Rodríguez
 5. Sergi Dotú Casanovas
 6. Olga Garcia Piernas
 7. Daniel Villanueva Sanchez
 8. Esther Bascuñana Garcia
 9. Samuel Díaz Bernal
 10. Alberto Pérez Vidal
 11. Maria Luisa Verdú Muñoz
 12. Angel Frauca Lamorena
 13. Cristina Escribà Folch
 14. Josep Casemajor Ros
 15. Antonio Gallardo Somoza
 16. Rosa Maria Arias i Miranda
 17. Antoni Francesc Bellsolell Martínez
 18. Maria Rosa Barceló Oliva
 19. Pol Núñez Rubio
 20. Raquel Rendal Ares
 21. David Valera Garcia
 22. Ma Pilar Lopez Monfort
 23. César Clemente Sanz
 24. Rosa Casals Mimbrero
 25. Jordi Garcia Mas

S1. Jordi Alcoberro Alcaraz
S2. Montserrat Vives Navarro
S3. Montserrat Bosch Esteller
S4. Jose Maria Benítez Mayolas
S5. Joan Jordà Mateu
S6. Joaquin Garcia Gazquez
S7. Oscar Valdés Gatell
S8. Daniella Marques Mendes De Jesus Abrantes
S9. Palmira Lanero Gonzalo

Recomanacions personalitzades