El CBS Sant Boi de beisbol suma una victòria al camp del subcampió i el de softbol continua invicte

L’equip sènior de beisbol s’emporta un partit davant els Astros de València i el de softbol guanya clarament la sèrie contra el Miralbueno Zaragoza a casa.

Imatge de la sèrie Astros-Sant Boi // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Bons resultats del CBS Sant Boi a nivell estatal. El sènior de beisbol ha aconseguit una victòria al camp del vigent subcampió de l’Spanish Baseball League, Astros de València, per 8-10 al primer partit de la sèrie. Els locals, per la seva part, han guanyat el segon (13-6).

Un triomf meritori de l’equip del Baix Llobregat al terreny de joc d’un dels equips més forts de la lliga. Després d’aquesta jornada, el Sant Boi se situa amb sis triomfs i quatre derrotes a la classificació.

El proper partit és contra el San Inazio de Bilbao a casa després de la jornada de descans.

L’equip sènior de softbol segueix invicte

El CBS Sant Boi es manté sense perdre a l’Spanish Softball League després de guanyar la sèrie contra el Miralbueno Zaragoza a casa. L’equip sènior s’ha imposat als dos enfrontaments pel mateix resultat (10-0).

Imatge de la sèrie Sant Boi-Miralbueno // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Domini de les locals en la sèrie sense donar opcions al conjunt aragonès. Amb aquests resultats, el vigent subcampió de lliga suma un ple de triomfs, deu de deu, a les cinc primeres jornades de la Divisió d’Honor.

El Sant Boi torna a jugar a l’Antonio Hervás la propera jornada i el rival és el Capitalinos de Gran Canaria.

Recomanacions personalitzades