La UE Santboiana és semifinalista de la Copa del Rei

El degà guanya els quarts de final contra El Salvador de Valladolid al Baldiri Aleu (35-7) i el proper diumenge juga a Burgos per un lloc a la final.

La Santboiana és semifinalista // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana jugarà les semifinals de la Copa del Rei després de la victòria davant El Salvador, vigent campió, per 35-7 als quarts de final al Baldiri Aleu. Nova victòria del degà contra el conjunt castellà, al qual es va imposar a la Supercopa d’Espanya, aquesta temporada.

Els de Sergi Guerrero han començat forts i a l’equador de la primera part ja guanyaven 17-0 gràcies a dues marques d’Oriol Pujol i Nacho Contardi transformades per Juan Pablo Socino i un cop de càstig passat pel mateix Socino. L’equip de Valladolid ha retallat la distància amb un assaig transformat, però els de Sant Boi han contestat mitjançant una marca de Fede Bianchini per marxar al descans 22-7.

A la represa, el degà ha ampliat el seu avantatge gràcies a un parcial de 13-0 sense donar opcions al rival. Dos cops de càstig passats per Socino i un assaig d’Hugo Pichot més la transformació de l’argentí han rematat el partit amb el definitiu 35-7.

La Santboiana jugarà una de les semifinals al camp del Burgos el proper diumenge per un lloc a la final. Ciencias de Sevilla i VRAC Valladolid disputaran l’altra eliminatòria.