Valents es presenta a les municipals replet de noms provinents de Ciutadans

Esther Sánchez, exregidora de Ciutadans a Santa Coloma de Cervelló, serà la candidata a l’alcaldia. Mar Crespo i David Martin la segueixen com a número 2 i 3 respectivament. L’objectiu de la candidatura és «donar-se a conèixer per tenir representació a les properes eleccions».

La Junta Local de Valents Sant Boi// Valents Sant Boi

L’exregidora de Ciutadans a Santa Coloma de Cervelló, Esther Sánchez, encapçala la llista de Valents a l’alcaldia de Sant Boi, la seva localitat natal, encara que feia diversos anys que residia en Santa Coloma «per motius polítics». Mar Crespo serà la número dos, anterior número quatre en la candidatura de Ciutadans en Sant Boi en les eleccions de 2019. Com a número tres estarà David Martin, que també va formar part de la mateixa llista.

Encara que la resta de noms de la candidatura no s’han fet públics, la realitat és que totes les persones que formen part de la Junta Local de Valents en Sant Boi van tenir el seu lloc a Ciutadans. Esther Sánchez ha declarat que algun d’aquests noms l’acompanyaran en la seva candidatura, entre els quals es troben Crespo i Martin. A més, l’alcaldable considera «molt important» que els candidats resideixin a la ciutat, una característica que, diu, contrasta amb la metodologia que va utilitzar la seva anterior formació.

L’objectiu és donar-se a conèixer

Com a expectatives de la candidatura, Esther Sánchez assumeix que «van tard» i que volen «donar-se a conèixer i treballar aquests quatre anys per tenir representació en les pròximes eleccions». «Des de l’oposició també es poden fer moltes coses, es poden presentar mocions amb les demandes de la gent», afegeix l’alcaldable.

Per a la candidata, la que considera una de les seves propostes més «fortes» és «pressionar com a Ajuntament i fer instàncies per obrir un ambulatori a la nit destinat a emergències perquè l’hospital està massa saturat». També valora la creació d’una «oficina de referència per al problema de les ocupacions». La candidata explica que «l’Ajuntament hauria de subvencionar alarmes per als domicilis, perquè gent gran o propietaris que tenen por de les ocupacions se sentin més segurs i puguin viatjar sense preocupacions».

Sota la seva idea d’augmentar la seguretat en Sant Boi, creu necessària la implantació d’un serè en cada barri «que puguis trucar per telèfon i t’acompanyi a les nits a casa si el necessites». Més ajudes a persones amb discapacitat i l’impuls dels idiomes, especialment de l’anglès, en els col·legis públics, són unes altres de les seves propostes.

Recomanacions personalitzades