El CBS Sant Boi de beisbol aconsegueix les dues primeres victòries

L’equip sènior guanya els dos partits de la sèrie contra el Béisbol Navarra a casa, a la segona jornada de l’Spanish Baseball League. L’equip femení de softbol també suma dos victòries a domicili i es manté invicte en l’inici de temporada.

Imatge de la sèrie // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

El CBS Sant Boi ha aconseguit els primers resultats positius a l’Spanish Baseball League 2023 després de caure contra els Marlins de Tenerife a la jornada inaugural. Aquest cop, el conjunt sènior de beisbol ha sumat una doble victòria a la sèrie davant el Béisbol Navarra disputada a l’Antonio Hervás.

Victòria ajustada dels santboians, amb una remuntada, al primer partit (5-4) i imposant-se de manera més clara al segon joc per 10 a 2.

L’equip santboià, que de moment té a la classificació dos triomfs i dues derrotes, juga els propers partits al camp de l’Antorcha de València.

Bons resultats també de l’equip de softbol

En el camp valencià és precisament on ha jugat aquest cap de setmana l’equip de softbol del CBS Sant Boi, que ha tornat a sumar bons resultats. L’equip sènior femení ha guanyat els dos partits de la sèrie a la segona jornada de l’Spanish Softball League.

L’equip de Sant Boi, que continua invicte, s’ha imposat en els dos enfrontamens de la sèrie. El primer s’ha resolt per un ajustat 2-4 i el segon ha acabat amb victòria contundent de les visitants 0-15.

Imatge de la sèrie // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Ple de triomfs del conjunt de Xavi Civit a les primeres jornades de la Divisió d’Honor, que havia iniciat la lliga amb dos triomfs davant l’Izaga a Navarra. L’equip debuta a casa la propera jornada contra el CBS Barcelona.

Recomanacions personalitzades