Pau Capell comparteix la victòria a la Ultra Trail Barcelona

El corredor santboià acaba la modalitat de marató en 3 hores, 42 minuts i 10 segons, travessant la meta de Castelldefels juntament amb Jordi Comellas.

Pau Capell i Jordi Comellas travessen junts la meta // Cano FotoSports

Pau Capell, que arribava a la Ultra Trail Barcelona després del cinquè lloc a la Transgrancanaria en l’inici de la temporada, ha acabat primer a casa. Ho ha fet compartint victòria amb Jordi Comellas a Castelldefels.

L’ultrafondista de Sant Boi de Llobregat ha completat la cursa en 3 hores, 42 minuts i 10 segons. Els dos primers classificats han travessat la meta junts, en un gest d’esportivitat com el que va protagonitzar el santboià amb Pablo Villa a la Transgrancanaria 2020 o amb Sergio Pereyra a la Patagonia Run 2022.

La modalitat de Marató ha constat de 43 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.628 metres amb sortida i arribada al Castell de Castelldefels. La Morella, Bruguers, Penya del Moro, Castell de l’Eramprunyà o Puig de les Agulles són algunes localitzacions que han format part de la prova desenvolupada en un paisatge idíl·lic del Baix Llobregat.

Pau Capell i Jordi Comellas després de travessar la meta // Cano FotoSports

Mònica Pena ha guanyat a la categoria femenina de la Marató per davant de Laura Salas, segona, i Raquel Fernández, tercera. Els dos vencedors de la distància Ultra han estat Alejandro Villarino i Fátima Bermudo.

Recomanacions personalitzades