La Santboiana fitxa Will Boyde

El degà reforça la tercera línia amb el flanker gal·lès, que ha estat internacional sub-20 amb el seu país.

La Santboiana incorpora Will Boyde // Unió Esportiva Santboiana

La UE Santboiana ha anunciat la incorporació al seu primer equip de Will Boyde per reforçar la davantera. El fitxatge del vigent campió de la Divisió d’Honor ha estat internacional amb la selecció sub-20 gal·lesa.

Boyde, de 28 anys, arriba a Sant Boi de Llobregat després de jugar a Scarlets i Cardiff Blues de la lliga del seu país, on ha participat en més de cent partits. A nivell de seleccions, el nou jugador del degà ha disputat deu enfrontaments en la categoria sub-20.

El reforç pro de la Santboiana, flanker que també es pot desenvolupar com a 8, es caracteritza per un gran treball i potència.

L’equip de Sergi Guerrero realitza aquesta incorporació abans d’afrontar el tram decisiu de la temporada.

Recomanacions personalitzades