Els Reis d’Orient estrenen carrosses a Sant Boi

Les noves carrosses, obra de l’artista santboià José Manuel Dana, sortiran en cavalcada dijous a les 17:30 de la tarda del carrer Baldiri Aleu. En aquesta ocasió estaran decorades perquè els més petits gaudeixin del món animal.

Cavalcada de Reis 2020 // Arxiu

Aquest dijous 5 de gener torna la nit més màgica de l’any. Els Reis d’Orient tornaran a sortir en cavalcada per omplir d’il·lusió, màgia i alegria als més petits de la ciutat. Enguany, els Reis estrenen carrosses noves inspirades en el món animal que convidaran als nens i nenes a fer un recorregut pel món animal i gaudir d’un imaginari de fantasia.

Les noves carrosses, obra de l’artista santboià José Manuel Dana, sortiran a les 17:30 de la tarda del carrer Baldiri Aleu -al parc de la Muntanyeta- i finalitzaran el seu recorregut a la plaça de l’Ajuntament a les 21:00 hores del vespre.

L’arribada dels Reis

A les 17:00 hores, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al parc de la Muntanyeta on seran rebuts per tots els infants i on, a partir de les 17:30 començarà el recorregut de la cavalcada, que tindrà una durada aproximada de tres hores.

Cap a les nou del vespre, els Reis arribaran a la plaça de l’Ajuntament, on seran rebuts per l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i el regidor de Cultura, José Manuel González. Després pujaran al balcó de la Casa de la Vila, on rebran la Clau de la Ciutat per poder accedir a les cases de totes les famílies de Sant Boi per omplir-les de somnis, il·lusions i sobretot, molts regals.

Dos trams inclusius

Per a la cavalcada d’aquest any, l’Ajuntament ha habilitat dos trams sense música per a tots els infants que per raons de salut necessiten veure l’espectacle en silenci. Aquests dos trams inclusius estaran situats a l’avinguda Onze de Setembre, entre la ronda de Sant Ramon i Jaume Balmes, i al carrer de Pablo Picasso, entre el carrer Girona i la plaça dels Salesians.

Recomanacions personalitzades