La Grossa de Cap d’Any deixa un quart premi a Sant Boi

El número 26811 premiat amb 10.000 euros al bitllet s’ha venut a l’estanc Ronda.

Estanc Ronda de Sant Boi de Llobregat // Estanc Ronda

La Grossa de Nadal ha portat l’alegria al barri de Marianao. El número 26.811 ha estat premiat amb un quart premi al sorteig extraordinari de la Grossa de Cap d’Any celebrat el 31 de desembre i s’ha venut a l’estanc Ronda, situat a la Ronda de Sant Ramon. 

El premi ha estat repartit principalment entre els veïns i veïnes del barri, segons expliquen des de l’establiment. L’estanc ha venut 15 bitllets del número que ha donat una alegria a tots aquells que tenien un exemplar d’aquest. “Algunes persones van venir a dir-nos que havíem guanyat el premi el mateix dia i altres que se’n van assabentar per la televisió”, comenta la Núria, treballadora de l’estanc. “Estem contents perquè el premi s’ha quedat principalment al barri”, afegeix. 

El premi es pot cobrar fins al 31 de març

Totes aquelles persones que disposin d’un bitllet premiat podran cobrar-lo fins al 31 de març a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 33 del carrer Enric Granados de Barcelona. Per poder cobrar l’import, han de portar el bitllet original de la Grossa de Cap d’Any.

En el cas dels bitllets adquirits per internet, es poden cobrar a qualsevol de les oficines de CaixaBank en metàl·lic en cas que no superi els 600 euros i, si el premi és superior a aquesta quantitat, s’abonarà automàticament al compte bancari que es va registrar a la pàgina web de Loteries de Catalunya.

El sorteig de la Grossa de Cap d’Any ha celebrat aquest desembre el seu 10è aniversari. Els beneficis recaptats amb la venda de números aniran destinats a accions i programes socials per als col·lectius més desfavorits, explica la Generalitat de Catalunya.

Recomanacions personalitzades