La Cooperativa Agrària Santboiana estrena agrobotiga

El projecte pretén apropar l’alimentació saludable i sostenible i els productes de proximitat als veïns i veïnes de la ciutat.

Inauguració agrobotiga a Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

La Cooperativa Agrària Santboiana ha inaugurat la seva Agrobotiga, un nou espai que promou la venda de fruites i verdures fresques, els productes locals i de proximitat i els productes d’altres cooperatives del país. L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; i el president de la Cooperativa Agrària Santboiana, Lluís Solanas.

L’Agrobotiga neix amb l’objectiu de conservar l’activitat agrària local, afavorir l’alimentació sostenible i saludable -amb el consum de fruites i verdures de temporada- i millorar l’eficiència energètica de les activitats d’emmagatzematge i transport de la cooperativa. El projecte s’emmarca en l’adhesió del municipi a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana, un instrument de coordinació per al desenvolupament de polítiques alimentàries en clau local i metropolitana.

La inauguració de l’Agrobotiga forma part d’un projecte finançat per l’AMB en un 80% i s’enmarca en un conveni entre la Cooperativa Agrària Santboiana i l’Ajuntament de Sant Boi.

Nova façana de la cooperativa

Durant l’acte de presentació de l’Agrobotiga, també s’ha presentat el disseny de la nova façana de la seu de la Cooperativa Agrària Santboiana. El nou disseny és obra de l’artista local Iván Bravo, que ha decorat tota la façana amb un mural de colors on es representen els productes i els valors de la cooperativa.

Durant l’acte d’inauguració, a més, el xef santboià Toni Romero va fer una demostració de cuina per a tots els assistents.

Recomanacions personalitzades