La 76a Fira de la Puríssima recupera el 100% de presencialitat

L’esdeveniment ha acollit 480 expositors, un 3,5% més que el 2021, quan es va celebrar encara amb restriccions sanitàries.

Fira de Nadal davant de l’edifici de l’Ajuntament de Sant Boi // Aina Sanllehí Galera

La pandèmia ha tocat de ple a sectors com el de fires i exposicions, però ara, amb la progressiva recuperació de la normalitat, la Fira de la Puríssima es planta de nou als carrers i places de Sant Boi, recuperant, aquesta vegada al 100%, la presencialitat. Una 76a edició que arriba després de dos anys de pandèmia i restriccions i que compta amb 480 expositors, un 3,5% d’expositors més que l’any passat.

Una edició que asseguren que és «la més sostenible de la història», una idea que s’ha fet visible en el foment del vehicle elèctric – exposata la zona destinada a l’automoció, al carrer de Baldiri Aleu-, l’ús d’energia d’origen verd i local a les parades i la difusió de l’estand municipal dels valors naturals del municipi.

La fira agrupada en diverses zones

La plaça de l’Agricultura es converteix de nou el «punt de referència per a les famílies», acollint activitats de granja, tallers infantils, circuits de seguretat viària, rocòdrom i tirolina, a més d’un escenari carregat d’activitats protagonitzades per associacions i escoles de música de la ciutat.

Tota mena de varietats gastronòmiques i cervesa artesana s’agrupen a la zona del Mercadal, al nucli històric de la ciutat: punt de trobada habitual, però també a la terrassa del Museu de Sant Boi, que es converteix en l’espai ViCult, acompanyat de música en directe.

A l’interior de la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, els joves tenen un espai on dir la seva, a través del Mercat d’Art Jove, que concentra artistes de diferents disciplines artístiques i espais de creació oberts a la participació dels joves visitants.

Recomanacions personalitzades