La Santboiana cau a Madrid

L’equip de Sergi Guerrero perd contra el Complutense Cisneros al Campo Central en un mal partit, però rescata el punt de bonus defensiu (22-20).

Imatge del Cisneros-Santboiana // Tatiana Sabater – Club de Rugby Complutense Cisneros

La Unió Esportiva Santboiana ha patit la segona derrota de la temporada després de caure davant el Complutense Cisneros al Campo Central per 22-20. Tot i perdre el partit a Madrid, el degà suma el punt de bonus defensiu i segueix quart a la Divisió d’Honor amb dinou punts.

Els punts del primer temps han arribat a partir de cops de càstig passats entre pals, tres del Cisneros i dos de la Santboiana. Juan Pablo Socino ha fet els del defensor del títol de Lliga. Al descans, 9-6 al marcador.

A la represa, el conjunt madrileny ha obert una escletxa important amb un assaig transformat i dos cops de càstig (22-6). La Santboiana ha reaccionat en els darrers minuts a partir de dues marques de Zak Chambers i Afa Tauli transformades per Socino, però no han estat suficients per aixecar el partit (22-20). Tot i la derrota, els de Sergi Guerrero sumen el punt de bonus defensiu.

La Santboiana continua com a quarta classificada, a cinc punts del liderat, empatada amb el Burgos. L’equip del Baix Llobregat descansa la propera jornada i tancarà el 2022 al camp de Les Abelles.

Nova victòria del sub-23

La Santboiana sub-23 segueix invicte a la Lliga Nacional i és líder del grup A amb trenta punts. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena s’ha imposat al Ciencias Sevilla sumant el bonus ofensiu (36-3) al Baldiri Aleu.

El degà ha anat per davant durant tot el partit. El resultat al descans era ajustat (7-3), però els locals han sentenciat a la segona part amb un parcial de 29-0 després de cinc marques i dues transformacions.

Jack Daniels, Víctor Rodríguez, Gabriel Nogales, Lucas Santipolo, Ronan Ferrer i Stephan Ebersohn han estat els anotadors de la Santboiana. La propera jornada és al camp del Fénix Zaragoza.