La Santboiana debuta amb una derrota

Una primera part fluixa condemna el vigent campió de la Divisió d’Honor davant el Ciencias de Sevilla al Baldiri Aleu (15-29).

Instant del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana, vigent campiona de la Divisió d’Honor, ha caigut contra el Ciencias de Sevilla (15-29) al Baldiri Aleu en el debut. El degà es queda sense punts a la classificació després de la primera jornada.

El primer temps de la Santboiana ha estat fluix i ha marcat el partit. L’enfrontament ha començat amb una marca dels visitants en els instants inicials i els locals han contestat pocs minuts després per mitjà d’un assaig de Mariano Pigatto transformat per Juan Pablo Socino (7-5). A partir d’aquí, els andalusos han tingut el domini absolut i gràcies a tres marques transformades i un cop de càstig han situat el 7-29 abans del descans. Els de Sergi Guerrero s’han mostrat tous en defensa i poc efectius a nivell ofensiu.

A la represa, els catalans han millorat les prestacions i han retallat les distàncies amb un assaig de Pigatto i un cop de càstig de Socino (15-29). Tot i deixar el rival sense puntuar, el degà no ha estat encertat en atac en els moments clau i no ha pogut aconseguir la remuntada o, almenys, el bonus defensiu.

La Santboiana visita La Vila el proper cap de setmana i el següent partit a casa és contra el Pozuelo.

El sub-23 comença la lliga amb victòria

L’equip sub-23 masculí, vigent campió de la Competició Nacional, ha guanyat el Sant Cugat (43-19) al Baldiri Aleu a la primera jornada de la nova temporada. Víctor Rodríguez, Jack Daniels, Marcel Sirvent, Francesc Satoca, Gabriel Nogales, Pedro Gómez i Joel Cañizo han realitzat els punts dels baixllobregatins. El proper partit de la Santboiana és al camp del Pozuelo.