Un incendi d’un cotxet de nadó obliga a atendre a 11 persones

L’edifici ha estat evacuat de manera preventiva y emergències ha atès a 11 persones per possible inhalació de fum. Una ha estat traslladada a l’hospital.

Incendi al carrer Nou // Bombers

A les 03:40 hores d’aquesta matinada s’ha produït un incendi a un cotxet de nadó que es trobava a l’interior d’un portal al carrer Nou de Sant Boi de Llobregat. Els veïns han alertat de la situació i la Policia Local i dues dotacions de bombers s’han desplaçat a la zona. Quan han arribat els bombers, la Policia Local ja havia extingit les flames amb un extintor. Encara es desconeixen les causes de l’incendi.

Els bombers han evacuat de manera momentània i preventiva l’edifici per fer una inspecció i han ventilat l’escala per evitar intoxicacions de fum. El SEM, que també s’ha traslladat a la zona dels fets, ha atès a 11 persones per possible inhalació de fum. Del total de les persones ateses ,10 ja han estat donades d’alta i una ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Boi per una revisió més exhaustiva.

Recomanacions personalitzades