Èxit organitzatiu de l’Europeu de softbol femení disputat a Sant Boi

Espanya, amb set jugadores del CBS Sant Boi a les seves files, ha acabat a la cinquena posició en el campionat d’àmbit europeu disputat a les instal·lacions esportives de Sant Boi, Viladecans, Gavà i Montjuïc. La selecció de Països Baixos ha estat la guanyadora.

El combinat de Països Baixos celebra la victòria // Grega Valancic – WBSC Europe

Sant Boi de Llobregat ha exercit com a seu principal del campionat d’Europa de softbol femení que ha acabat emportant-se Països Baixos. El camp de beisbol de la ciutat ha acollit la gran final, el partit pel tercer i quart lloc i el partit inaugural i entre altres enfrontaments. La resta de partits s’han repartit entre Viladecans, Gavà i Montjuïc. La organització del torneig ha estat tot un èxit, tot i que no s’ha acompanyat d’una medalla per les jugadores locals.

La selecció espanyola, amb set jugadores del CBS Sant Boi, ha finalitzat a la cinquena posició. Jugant a Sant Boi va perdre el partit inaugural contra Israel (7-1). A la Round Robin 2, l’equip d’Orel Morales va aconseguir tres victòries davant Grècia (2-1), Polònia (0-7) i Eslovàquia (8-3) i va patir dues derrotes amb República Txeca (4-0) i Països Baixos (7-2). Al Top 6, el conjunt espanyol va guanyar a Israel (7-0) i va caure contra Gran Bretanya (10-0) i Itàlia (10-1).

Set jugadores del CBS Sant Boi s’han posat la samarreta de la selecció espanyola // Grega Valancic – WBSC Europe

La selecció ha igualat la seva millor classificació en un Campionat d’Europa absolut i va arribar a l’últim partit davant Itàlia amb opcions de lluitar per una medalla. Entre les integrants de l’equip es compten les santboianes Anna Sobrino, Alba López, Carla Segura, Raquel Moncho, Roser Jonàs, Raquel Fernández i Beatriz Alonso. Xavier Civit ha format part del cos tècnic.

Recomanacions personalitzades