El Club Gimnàstic Sant Boi aconsegueix grans resultats al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística

L’entitat guanya medalles individuals, amb un paper destacat de Joel Plata, i per equips tant en categoria femenina com masculina al Navarra Arena de Pamplona.

Grans resultats a Pamplona // Club Gimnàstic Sant Boi

El Club Gimnàstic Sant Boi ha aconseguit grans resultats al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística al Navarra Arena de Pamplona en categoria masculina i femenina.

Joel Plata s’ha proclamat campió d’Espanya després de ser líder a la classificació general del nivell 10 sumant 82.767 punts. Abans de participar en aquest campionat, el gimnasta santboià va ser subcampió a la competició individual general dels Jocs del Mediterrani a Orán (Algèria).

En la competició celebrada a Pamplona, el club de Sant Boi de Llobregat també ha guanyat la medalla d’or per equips a via olímpica 10 amb Plata i Rubén Galán i a via olímpica 9 gràcies a Daniel Soto, Jan Carreres i Sergio Kovacs. També victòries a base 5 i base 6.

A la categoria femenina, Clara Navarro ha estat campiona a paral·leles de via olímpica 8 i Iris Atyabi ha quedat tercera a barra.

Recomanacions personalitzades