El Sant Boi de beisbol aconsegueix la setena victòria a la lliga

L’equip sènior guanya el segon partit i empata la sèrie pendent de la Divisió d’Honor contra el Béisbol Navarra fora de casa.

Imatge d’arxiu de la jornada anterior // Club de Béisbol y Softbol Sant Boi

Una victòria del CBS Sant Boi a la jornada de recuperació de la Divisió d’Honor de beisbol. El sènior iguala la sèrie davant el Béisbol Navarra fora de casa.

L’equip de José Antonio Burguillos ha perdut el primer partit per 14-6, però ha guanyat el segon (5-6). Fa uns dies els dos conjunts es van repartir les victòries a la sèrie de la dotzena jornada disputada a Sant Boi. Amb aquests resultats, els catalans sumen set triomfs i quinze derrotes a l’Spanish Baseball League.

Visita del Sant Boi a les Canàries la propera jornada per jugar contra el Tenerife Marlins Puerto de la Cruz el dissabte 9 de juliol. L’equip rival, líder del grup A, només ha perdut un enfrontament.

Els santboians descansen el següent cap de setmana abans de la sèrie a l’illa de Tenerife.