Torna el festival Rubrifolkum a Sant Boi

El festival de folk tornarà a celebrar-se a la ciutat, després que l’any passat la pandèmia no ho permetés. L’onzena edició del Rubrifolkum tindrà com a caps de cartell Arnau Obiols, Joana Dark i Electrogralla.

Arnau Obiols, un dels caps de cartell // Rubrifolkum

El Rubrifolkum arriba a l’onzena edició els propers 2, 3 i 4 de juny a Sant Boi de Llobregat. La música folk tornarà a omplir els carrers del municipi després d’un 2021 sense festival. Enguany hi haurà novetats; canvis en els escenaris on se celebraran els concerts, i també s’han modificat les dates degut a un canvi en l’equip organitzador del festival.

Els tres caps de cartell de l’esdeveniment son Arnau Obiols, Joana Dark i Electrogralla; propostes que “encaixen amb la idea de renovació de la música folk i tradicional«, tal com expressen els organitzadors de l’acte en un comunicat. L’Arnau Obiols presentarà el seu treball ‘Tost’ als jardins del Centre d’Art Can Castells el dijous 2 a partir de les nou de la nit, mentre que Joana Dark i Electrogralla actuaran als jardins de l’Ateneu Santboià el dissabte 4 a partir de les deu de la nit.

En aquesta nova edició del festival, també s’aposta per propostes de proximitat i pel folk com una «música viva i del poble«; per aquest motiu el divendres hi haurà els concerts de Núria Casals, Meg Joanmiquel i Fardatxa al Casc Antic de Sant Boi.

‘Electrogralla’ tancarà el festival dissabte a la nit // Rubrifolkum

Finalment, el Rubrifolkum 2022 també comptarà amb una nova proposta, el ‘Folk d’eixida’, que consisteix en tres grups de folk que tocaran al barri de Marianao, a tres patis diferents, a l’aire lliure. Els conjunts musicals són Biterna, Manu Sabaté i Bum Ditty, que faran concerts de 25-30 minuts. Aquesta activitat tindrà lloc dissabte al matí a partir de les 12h, i acabarà amb un dinar de germanor a les cases del carrer Miquel de la Fundació Marianao.

Les entrades, a partir de 2€, ja estan a la venda. Es poden adquirir en el següent enllaç.

Recomanacions personalitzades