Sant Boi rep un distintiu per fomentar el turisme sostenible

És el primer cop que l’Ajuntament rep el segell ‘Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere’, que reconeix bones pràctiques que promouen un turisme sostenible i amb impacte positiu al territori.

La regidora Elisabet Latorre recollint el distintiu // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha aconseguit per primer cop el distintiu ‘Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere’. Aquest segell reconeix les empreses, serveis i destinacions turístiques “que mostren un compromís amb la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques”, segons explica el consistori en una nota de premsa.

El ‘Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere’ es tracta d’una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat; i té com a objectiu valorar “les bones pràctiques que afavoreixen un impacte positiu de l’activitat turística”, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

68 empreses, entitats i municipis de la comarca ja han rebut aquest distintiu, entre elles l’Ajuntament de Sant Boi, que ha vist reconeguda la seva tasca “per promoure i gestionar de forma sostenible els seus atractius turístics”; com les Termes Romanes, la muntanya de Sant Ramon, les basses de Can Dimoni, la Fira de la Puríssima, la figura de Rafael Casanova o el festival de música Altaveu.

La regidora de Comerç, Turisme i Fires, Elisabet Latorre, ha recollit el distintiu aquest dijous 12 de maig durant l’acte de lliurament celebrat a Gavà. Només cinc ajuntaments de la comarca -Sant Boi, Esplugues, Gavà, Vallirana i Viladecans- compten amb aquest reconeixement.

Recomanacions personalitzades