L’esport santboià dóna suport a Ucraïna

Les entitats esportives del municipi i l’Ajuntament col·laboren en una campanya solidària per ajudar a les persones víctimes de la guerra.

Urnes de les donacions // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’esport de Sant Boi de Llobregat i l’Ajuntament s’han solidaritzat amb la població ucraïnesa a través d’una campanya, que ha finalitzat aquest 3 d’abril.

Durant els entrenaments i les competicions dels caps de setmana s’han pogut fer donacions en unes urnes col·locades a les instal·lacions esportives de la ciutat. Les aportacions s’han realitzat a la Creu Roja i per BIZUM a les principals entitats financeres.

El consistori santboià ha explicat que «la forma més efectiva de canalitzar l’ajuda solidària per a la població ucraïnesa és fer aportacions econòmiques a les organitzacions que treballen sobre el terreny o en la defensa del dret d’asil». Un nou gest de complicitat de Sant Boi amb Ucraïna des de la invasió de Rússia.

Recomanacions personalitzades