La Santboiana aconsegueix una victòria de prestigi a Valladolid

Triomf contra El Salvador al Pepe Rojo per 12-17 i el degà es col·loca a un punt del liderat de la Divisió d’Honor quan falten dues jornades de la fase regular.

Celebració de la victòria // Unió Esportiva Santboiana

La Santboiana ha aconseguit una important victòria davant El Salvador al Pepe Rojo (12-17) i es col·loca a un punt, 48, del lideratge de la Divisió d’Honor. El degà ha guanyat al camp del conjunt ‘chamizo’ deu anys després, ja que l’últim triomf havia estat l’any 2012 per 18-32.

Gran primera part de l’equip de Sergi Guerrero. Javier Rojas ha inaugurat el marcador a favor de la Santboiana a partir d’un cop de càstig (0-3) en els primers minuts. Abans del descans, un assaig de Juanma Lescano i la transformació de Rojas han situat el 0-10.

A la represa, els de Valladolid han retallat la distància en el resultat amb una marca transformada i els de Sant Boi de Llobregat han tornat a obrir una escletxa al marcador gràcies a un assaig de Nacho Contardi transformat per Rojas (7-17). Els locals s’han acostat a cinc punts, però el degà ha resistit durant els darrers instants i s’ha emportat la victòria de Pucela. L’equip castellà manté el lideratge gràcies al bonus defensiu.

El proper partit de la Santboiana és amb un altre rival directe. L’Alcobendas, amb els mateixos punts que el degà, visita el Baldiri Aleu a la penúltima jornada de la fase regular.

Victòria contundent del sub-23

L’equip sub-23 masculí ha guanyat (0-55) al camp del Ciencias de Sevilla. Els de Diego Godoy i Paco Baena són segons amb 52 punts al grup A de la Competició Nacional després de sumar el bonus ofensiu. Ignasi Rodríguez, Martí Vicente, Cristian Louzao, Federico d’Acunto, Francesc Satoca, Sergi Garzón, Marc Vilar i Nico Francisquelo han fet els punts blaus. El proper partit és contra Les Abelles, líder, al Baldiri Aleu.