La seu del PSC passa a anomenar-se Casal Socialista Marta Mata

Els socialistes canvien el nom del local en honor a la pedagoga que va morir fa uns anys. Així ho han votat els militants del partit polític.

Militants socialites en l’acte del passat dimarts // PSC Sant Boi de Llobregat

Els militants del PSC han decidit per votació popular que el nou nom de la seva seu sigui Casal Socialista Marta Mata, després d’una consulta amb la participació de més de 180 persones. Marta Mata era una pedagoga, socialista, diputada i senadora de Sant Boi que «va liderar el model d’escola catalana que tants fruits ha donat», explica l’associació en un comunicat.

La presidenta de la Fundació Marta Mata, Assumpte Baig, va explicar la història i la trajectòria professional de la docent, destacant que va ser presidenta del Consell Escolar de l’Estat. Per concloure l’acte, celebrat amb motiu del 8M, l’alcaldessa, Lluïsa Moret, va valorar «el paper de l’educació com a pilar per aconseguir societats més igualitàries i la necessitat de visibilitzar les dones que han estat discriminades al llarg de la història» .

Homenatge a les militants socialistes

En el mateix acte, celebrat el passat dimarts 15 de març, el PSC de Sant Boi va rendir homenatge a les dones majors de 65 anys que han contribuït amb la seva implicació social a la millora de la ciutat.

Recomanacions personalitzades