El Santboià cau per la mínima a Manlleu

L’equip de José Alcaraz perd (1-0) a Osona i és cinquè, amb 33 punts, a la classificació del grup 2 de Primera Catalana.

Imatge d’arxiu // Anna Martín – Futbol Club Santboià

Després de la golejada contra el Sant Cugat de l’anterior jornada, el Santboià ha tornat a competir a la lliga. L’equip entrenat per José Alcaraz ha perdut al camp del Manlleu 1-0 i és cinquè amb 33 punts a la classificació del grup 2 de Primera Catalana.

Ignasi Quer ha marcat l’únic gol del partit en els primers minuts de la primera part. Guillermo Marín i Galderic han tingut oportunitats per empatar abans del descans sense poder aprofitar-les. Ferri ha disposat d’una ocasió clara per igualar l’enfrontament en els instants finals de l’enfrontament, però Iván González ho ha evitat amb una gran aturada i el conjunt del Baix Llobregat ha marxat de Manlleu sense puntuar.

El Santboià està empatat a 33 punts amb Atlètic Sant Just i Can Vidalet. El proper partit és al camp del Tona, el líder.

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Iván González, Puntí, Aguilar, Grifell, Ignasi Quer (Marc Pagès), Martí Soler (Pol Coll), Pol Pous, Marc Roquet, Pius Quer (Albert Julià), Franquesa (Costa) i Roger.

FC Santboià: Álex, Adán, Karim, Peñas, Dani Martínez, Robert Ferrer, Galderic (Serigne), Ferri, Biel, Rubén (Felius) i Guillermo Marín (Villalba).

Gol: 1-0, Ignasi Quer (min 4).

Àrbitre: Joel Garriga Alonso. Grogues a Marc Roquet i Pol Coll per part del Manlleu.

Estadi: Municipal de Manlleu.

Victòria del Santboià femení

El primer equip femení s’ha imposat 0-2 al camp de l’Associació Esportiva Sant Vicenç B, a la jornada 18 del grup 3 de la Segona Divisió Catalana, i es col·loca setè amb 25 punts. Ainoa Rudilla i Elena Rizo han marcat els dos gols del Santboià. La pròxima trobada és contra la Fundació Acadèmia de Futbol L’Hospitalet B a casa.

Recomanacions personalitzades