Sant Boi es converteix en Cadis durant una tarda per acollir el Carnaval

La Casa de Sevilla de Sant Boi celebra el Carnaval de Cadis al teatre Cal Ninyo, que va esgotar les localitats amb l’espectacle Tres años de coplas de ida y vuelta de la ‘Comparsa Gaditana de Barcelona’.

La ‘Comparsa Gaditana de Barcelona’ van portar la música i l’humor a Sant Boi // Cedida

Sant Boi de Llobregat es va transformar durant una tarda en Cadis en ple carnestoltes. I és que La Casa de Sevilla de Sant Boi va decidir portar aquesta emblemàtica festa andalusa per primer cop a la ciutat amb un espectacle al teatre Cal Ninyo.

El passat dissabte 12 de febrer, la ‘Comparsa Gaditana de Barcelona’ va actuar amb el seu espectacle Tres años de coplas de ida y vuelta al teatre santboià. El conjunt es va fundar l’any 2019 amb la intenció d’apropar el carnaval gadità a Catalunya i, la funció, va ser un resum dels seus tres anys d’història amb els diferents personatges que han creat durant aquest temps: los ‘Primavera’, los ‘Limpiabotas’ i los ‘Marea’.

Segons explica en declaracions a Sant Boi Diari el vicepresident de La Casa de Sevilla, David García, “el públic estava molt receptiu, es notava que tenien ganes de carnaval. Va ser una experiència nova per la gent de Sant Boi i ho van gaudir molt”. I és que es van vendre totes les entrades del teatre Cal Ninyo, amb una capacitat per a 150 espectadors. “Divendres al matí ja haviem fet sold out”. 

El públic va poder gaudir del Carnaval gadità per primer cop a Sant Boi // Cedida

Amb intenció de repetir-ho l’any que ve

Des de La Casa de Sevilla es mostren molt contents amb l’acollida del Carnaval de Cadis perquè, molts dels assistents a l’espectacle els van comentar que havien quedat “encantats, perquè sempre ho havien vist per la televisió i viure-ho en viu és molt diferent.” L’entitat santboiana, després de l’èxit aconseguit, ja pensa en repetir l’experiència l’any que ve.

Recomanacions personalitzades