La Santboiana cau a Sevilla

El degà perd contra el Ciencias a La Cartuja per un ajustat 41-40, a la jornada 10 de la Divisió d’Honor, però suma el punt de bonus defensiu.

Imatge d’arxiu // Jordi Elías – UE Santboiana

Derrota de la Santboiana contra el Ciencias de Sevilla (41-40) a La Cartuja, a la jornada 10 de la Divisió d’Honor. Tot i perdre el partit i el lideratge, els de Sergi Guerrero sumen el bonus defensiu i són segons amb 32 punts a la classificació.

La primera part no ha tingut un dominador clar al marcador i els atacs s’han imposat a les defenses. Gastón Vía, Jordi Jorba i Aleix Buira han aconseguit tres marques per part de la Santboiana. Javier Rojas ha realitzat les transformacions. Al descans, 24-21 favorable al conjunt andalús.

A la segona meitat, les alternatives han seguit. Jordi Jorba, en dues ocasions, i Zé Conde han assajat pels de Sant Boi. Rojas ha transformat dues de les tres marques. El degà ha tingut diverses oportunitats de posar-se per davant en els últims deu minuts amb 41-40, però els jugadors visitants han fallat en els xuts a pals. Tot i la derrota, els de Guerrero sumen el bonus defensiu.

El Salvador, empatat a punts amb el degà a la classificació, té dos partits ajornats per positius de Covid. Alcobendas, líder, i Ordizia, quart, tenen un pendent. La Santboiana torna a jugar fora de casa, contra La Vila, abans de l’aturada.

El partit de la Santboiana Sub-23 queda ajornat per Covid-19

El partit de la jornada 9 entre UE Santboiana i La Vila Sub-23 s’ha ajornat per positius de Covid-19 al conjunt alacantí, segons han informat els clubs a les seves xarxes socials. És el segon ajornament després de l’anterior amb Les Abelles.