Mor als 46 anys el mossèn Antonio Fernández, rector de la parroquia Sant Baldiri de Sant Boi

Des del 2014 era el mossèn de l’església santboiana. Ha mort sobtadament als 46 anys a l’Hospital General de Catalunya.

El mossèn Antonio Fernández // Ajuntament de Sant Boi

Aquest passat dimecres 12 de gener, el mossèn Antonio Fernández, rector de l’església Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat des del 2014, moria sobtadament als 46 anys a l’Hospital General de Catalunya.

Fernández també era rector de l’església de Santa Coloma de Cervelló. El Bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha comunicat que aquest dissabte a les vuit del vespre se celebrarà una missa funeral a la Parròquia de Sant Baldiri, presidida pel bisbe Agustí Cortés Soriano. Antonio Fernández serà enterrat a Vilafranca el mateix dia, lloc on va néixer al 1975. 

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Dret per la Universitat de Barcelona, va entrar al seminari al setembre de 1999 i allà va cursar la llicenciatura de Ciències Eclesiàstiques a la Facultat de Teologia de Catalunya. També va estudiar la llicenciatura de Dret Canònic a l’Institut d’Estudis Canònics de València, doctorant-se en Dret Canònic l’any 2014 a la Pontifícia Universitat Lateranense, de Roma. 

Des del mateix 2014 era rector de les Parròquies de Sant Baldiri, de Sant Boi de Llobregat i de Santa Coloma, de Santa Coloma de Cervelló.

Recomanacions personalitzades