El Club Gimnàstic Sant Boi aconsegueix grans resultats al Campionat d’Espanya

Gimnastes de l’entitat santboiana han participat en el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística al Navarra Arena de Pamplona.

Grans resultats a Pamplona // Club Gimnàstic Sant Boi

El Club Gimnàstic Sant Boi ha aconseguit grans resultats al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística, celebrat al Navarra Arena de Pamplona.

Noé Galindo i Víctor Obrador han guanyat la plata i el bronze en cavall amb arcs de base 6, i el Club Gimnàstic Sant Boi s’ha emportat la plata per equips. Erika Morán ha aconseguit el bronze en barra de base 8.

Otger Carreres ha guanyat la medalla d’or en sòl i el bronze en cavall amb arcs de via olímpica 5. Dídac Segovia s’ha fet amb l’or en salt de via olímpica 7 i Sergio Kovacs ha aconseguit la plata en acabar segon a la general de via olímpica 8. El Club Gimnàstic Sant Boi s’ha emportat la plata per equips de via olímpica 9, on hi han participat Jan Carreres, Miquel Àngel Puig-Domènech, Sergi del Pino, Dani Soto i Jan Baldó. Plata per equips en VO 10 amb Jordi Ribes i Rubén Galán. Jordi Ribes també ha obtingut el bronze a la general.

Bons resultats també a Catalunya

L’entitat santboiana ha participat en el Campionat de Catalunya amb anterioritat. Ors de l’equip escolar E femení i base 6 masculí i plata en via olímpica 9. També grans resultats en individuals. Or d’Otger Carreres en via olímpica 5, or de Rubén Galán en via olímpica 10, or de Jan Carreres en via olímpica 9, bronze de Jordi Ribes en via olímpica 10, or de Dídac Segovia en via olímpica 7, plata de Sergio Kovacs en via olímpica 8, plata de Noé Galindo en base 6, bronze d’Aitor Obrador en base 6, or de Víctor Obrador en base 6 i bronze de Saül del Rosario en base 5.

Recomanacions personalitzades