Sant Boi se suma a la promoció del Mundial femení d’handbol

‘Handbol al carrer’ és una iniciativa de la Federació Catalana d’Handbol amb el suport d’institucions i clubs catalans. Granollers és la principal seu mundialista.

‘Handbol al carrer’ a Sant Boi // Federació Catalana d’Handbol

Sant Boi de Llobregat s’ha sumat a la promoció del Mundial femení d’handbol, que comença aquest 1 de desembre, amb el suport de l’Ajuntament i els clubs d’aquest esport de la ciutat. La competició es disputa íntegrament a Espanya.

‘Handbol al carrer’ és una iniciativa de la Federació Catalana d’Handbol per promocionar el Mundial i l’esport a les persones joves dels municipis. L’Handbol Cooperativa Sant Boi, principal club de la ciutat, s’ha unit amb l’Ajuntament. Aquest dissabte, 27 de novembre, al matí s’han realitzat diferents activitats a la plaça Teresa Valls i Diví «Las Pirámides» com partits de mini-handbol o jocs cooperatius.

El Mundial es disputa de l’1 al 19 de desembre a quatre ciutats espanyoles i són Granollers, Castelló, Torrevieja i Llíria. La selecció amfitriona, també coneguda com «Las Guerreras», està enquadrada al grup H amb Àustria, Argentina i Xina.

La convocatòria d’Espanya està formada per les següents divuit jugadores: Silvia Navarro, Mercedes Castellanos, Carmen Martín, Sole López, Silvia Arderius, Alicia Fernández, Carmen Campos, Laura Hernández, Lara González, Alexandrina Barbosa, Almudena Rodríguez, Irene Espínola, Paula Arcos, Jennifer Gutiérrez, Maitane Etxeberría, Eli Cesáreo, Kaba Gassama i Ainhoa Hernández.

El Campionat del Món constarà d’una Preliminary Round, una Main Round, quarts de final, semifinals, partit pel tercer i quart lloc i final. Granollers serà la seu de la gran final.

Recomanacions personalitzades