El CBS Sant Boi Sub-11 és campió d’Espanya de beisbol

Victòria de l’equip santboià contra els Criollos de Castellón a la final (13-10) i suma el seu setè títol de la categoria. Ple de triomfs en aquesta edició.

El Sant Boi Sub-11 és campió d’Espanya // Paco Izquierdo – Club de Béisbol y Softbol Sant Boi

El CBS Sant Boi ha guanyat el Campionat d’Espanya Sub-11 de beisbol, a València, després del triomf a la final davant els Criollos de Castellón per 13-10. L’equip acaba invicte aquesta edició del 2021 i suma el seu setè títol de la categoria.

Victòries del Sant Boi contra Antorcha Valencia (14-8), Irabia Bravos (5-14) i Miralbueno Zaragoza (18-9) en la primera fase. L’equip del Baix Llobregat ha estat primer del grup B i s’ha imposat al Viladecans als quarts de final (14-12) i a l’Irabia Chester a les semifinals (2-13). A la final, triomf davant els Criollos de Castellón (13-10).

Les posicions finals han estat: Sant Boi (campió), Criollos de Castellón (subcampió), Gavà (3r), Irabia Chester (4t), Jabatos Huesca (5è), Viladecans (6è), Antorcha Valencia (7è), Barcelona (8è), Astros Valencia (9è), Miralbueno Zaragoza (10è), Izaga (11è), Fènix Valencia (12è), Escuela Municipal Madrid (13è), Irabia Bravos (14è) i Sevilla Medias Rojas (15è).

Recomanacions personalitzades