Camps Blancs repeteix jornada de vacunació massiva contra la covid

El segon dia per vacunar-se contra la covid sense cita prèvia es portarà a terme dimarts 24 d’agost. Durant la primera jornada es van punxar 276 vacunes.

Imatge de la primera jornada de vacunació massiva // María Samblás

Sant Boi de Llobregat tornarà a acollir una jornada de vacunació massiva contra la covid. Es realitzarà dimarts 24 d’agost i, com va passar en la primera, l’escenari serà el centre d’atenció primària (CAP) Camps Blancs.

Segons ha informat el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’horari serà de 9 a 13 hores. No cal tenir cita prèvia per poder vacunar-se, només és imprescindible presentar la targeta sanitària o el DNI. Segons ha informat l’Ajuntament de Sant Boi, la jornada està adreçada a «només les primeres dosis» de la vacuna contra el coronavirus.

En la primera jornada de vacunació massiva a Camps Blancs, que es va portar a terme la setmana passada, es van veure cues per poder protegir-se contra la covid. Llavors es van inocular 276 vacunes en una acció que té com a objectiu accelerar el ritme de vacunació.

Recomanacions personalitzades