El CAP Camps Blancs acull una jornada de vacunació massiva aquest dimecres

Els habitants de Sant Boi majors de 12 anys, que encara no hagin rebut la primera dosi de la vacuna, podrà adreçar-se aquest dimecres al matí al CAP Camps Blancs per vacunar-se sense cita prèvia.

CAP Camps Blancs // Google Maps

Sant Boi de Llobregat acull una jornada de vacunació massiva contra la Covid-19. Aquest proper dimecres 18 d’agost, les persones majors de 12 anys que encara no hagin rebut la primera dosi de la vacuna es podran vacunar al CAP Camps Blancs.

La campanya va dirigida a residents de Sant Boi encara sense la primera dosi inoculada. L’horari de la jornada serà de 9h a 13h, es podrà acudir sense cita prèvia, i serà imprescindible portar la targeta sanitària o DNI.

Aquesta jornada de vacunació s’emmarca dins l’estratègia que el Departament de Salut ha engegat a tota Catalunya per facilitar la vacunació a la ciutadania el màxim possible i accelerar així el ritme de vacunació de la població. Les campanyes de vacunació sense cita prèvia s’han habilitat en més de 50 municipis de la regió sanitària Metropolitana Sud i un d’ells és Sant Boi.

Cartell vacunació massiva // Ajuntament de Sant Boi

Punts de vacunació sense cita a diferents indrets de la zona sud de l’Àrea Metropolitana

A més de les jornades de vacunació als centres d’atenció primària, el Departament de Salut també ha posat a disposició de la ciutadania diferents punts de vacunació massiva als que es pot accedir sense cita prèvia per accelerar el ritme de vacunació durant aquest mes d’agost.

Es poden consultar els llocs i els horaris en aquest lloc web de Salut, però els de la Regió Sanitària Metropolitana Sud són bàsicament la Fira de Cornellà, la Farga de l’Hospitalet, el Centre de Cultura de Martorell, Cal Figarot a Vilafranca del Penedès i el Museu del Ferrocarril a Vilanova i la Geltrú. A la Fira de Cornellà també s’administren segones dosis de la vacuna sense cita prèvia. A la resta de punts, només primeres dosis.

Recomanacions personalitzades