Dos integrants del CBS Sant Boi guanyen la Prague Baseball Week amb Espanya

Edgar Rodríguez, jugador, i Candelario Díaz, entrenador, participen en la victòria de la selecció espanyola absoluta a la Prague Baseball Week.

Espanya guanya la Prague Baseball Week // RFEBS

Edgar Rodríguez i Candelario Díaz, jugador i entrenador del CBS Sant Boi, han guanyat la Prague Baseball Week 2021 amb Espanya absoluta de beisbol. Díaz ha format part del cos tècnic encapçalat pel seleccionador, Nelson Prada, a la República Txeca.

L’equip espanyol ha guanyat tots els partits del torneig. Per exemple, ha vençut la República Txeca i també a un combinat de jugadors internacionals. Aquest és el primer títol d’Espanya en aquesta competició que aconsegueixen i que els serveix de preparació per a l’Europeu d’Itàlia.

Els vuit conjunts que han aportat jugadors a la Prague Baseball Week són el Tenerife Marlins Puerto Cruz, l’Astros València, el CB Viladecans i el CBS Barcelona. També el CBS Toros, l’Antorcha València, el San Inazio de Bilbao i el CBS Sant Boi.

Recomanacions personalitzades