Les noves piscines de La Muntanyeta obren el 26 de juny

Just després de Sant Joan, el nou parc d’aigües obrirà les seves portes al Parc de la Muntanyeta. El complex compta amb dues piscines i un llac.

Les dues piscines després de les obres de remodelació // Ajuntament de Sant Boi

Després d’anys de demandes ciutadanes, Sant Boi de Llobregat podrà comptar a partir d’aquest estiu amb una nova piscina descoberta. El 26 de juny obrirà les seves portes aquest nou complex destinat a l’oci familiar al Parc de la Muntanyeta.

L’antiga piscina s’ha remodelat i al costat se n’ha construït una de nova i més gran. A més també s’ha remodelat l’entorn del llac, col·locant gespa natural i vegetació autòctona, per transforma-la en una zona per prendre el sol. En un mateix recinte, llavors, hi haurà les dues piscines i el llac amb accés compartit durant l’estiu.

La piscina antiga ha estat remodelada per ús bàsicament infantil, mentre que l’altra és més gran i profunda. Durant l’estiu, en el recinte també estarà integrat el llac, que s’ha remodelat per «comptar amb aigua sempre depurada i transparent«, segons s’explica al butlletí municipal de l’Ajuntament. El llac, però, no es podrà fer servir per banyar-se però al seu voltant s’ha instal·lat gespa natural «pel seu possible ús com a solarium«, i dutxes on refrescar-se. Quan acabi la temporada de bany, es podrà seguir accedint a aquesta zona del parc mentre que les piscines romandran tancades.

L’accés al recinte es controlarà digitalment

Per poder entrar al parc d’aigües, els usuaris podran optar per comprar una entrada puntual o un abonament. Es podran adquirir a la web de l’Ajuntament o en la mateixa recepció del recinte. A més, tothom haurà de dur una polsera d’ús individual, amb un xip d’identificació, que permetrà entrar i sortir de la instal·lació durant el temps que correspongui segons l’entrada o l’abonament del que es disposi. Aquestes polseres també serviran per conèixer en temps real el grau d’ocupació del complex.

A més, l’accés a aquest es regularà digitalment mitjançant uns torns. Tots els usuaris quedaran identificats i enregistrats en compliment de les mesures sanitàries vigents a causa de la pandèmia.

Les piscines de La Muntanyeta obren després d’anys de demandes veïnals

Aquest nou parc d’aigües instal·lat al Parc de la Muntanyeta obrirà les seves portes el proper 26 de juny després d’anys de demandes de santboians i santboianes. Segons expressa l’alcaldessa Lluïsa Moret al seu blog, «estrenarem un equipament únic a l’entorn metropolità que des de ja mateix proporcionarà a les famílies de Sant Boi una magnífica opció per al lleure de l’època estiuenca

A més, l’alcaldessa també assegura que el nou equipament “suposarà també un gran pas endavant en el procés de transformació de Sant Boi amb paràmetres de qualitat urbana, digitalització, sostenibilitat ambiental i eficiència energètica.” “Després de mesos complicats, és sens dubte una injecció d’optimisme. I una invitació a mirar cap al futur amb confiança renovada”, sentencia Moret.

Del 26 de juny al 5 de setembre

Durant aquest estiu, està previst que les piscines obrin de dilluns a diumenge del 26 de juny al 5 de setembre. De dilluns a dijous d’11h a 19h; els divendres d’11h a 20h i els caps de setmana de 10h a 20h.

Recomanacions personalitzades