Sant Boi decora amb plantes i flors els eixos comercials per reactivar l’economia

L’Ajuntament ha engegat la campanya «Som primavera!» amb l’objectiu de reactivar l’economia local. Jardineres amb plantes i flors llueixen als principals eixos comercials de la ciutat per «injectar optimisme».

Diferents jardineres de fusta amb plantes i flors s’han col·locat en diferents carrers del municipi // Ajuntament

Noves jardineres amb plantes i flors decoren des de fa uns dies els eixos comercials de Sant Boi. L’acció forma part de la campanya «Som primavera!», que l’Ajuntament ha engegat per reactivar l’economia local. La intenció és que les plantes i flors serveixin com una “injecció d’optimisme” per a clients i comerciants.

La campanya es desenvolupa amb la col·laboració de Sant Boi Comerç. Fins ara, 180 establiments s’han sumat de a la campanya amb el compromís de tenir cura de les jardineres que tinguin a prop. A més, durant aquests dies repartiran 10.000 bosses de llavors a la clientela per convidar-la a sumar-se a la campanya i decorar els seus balcons.

Les plantes i flors s’han col·locat a carrers com el de Lluís Pascual Roca, el de Francesc Macià, el d’Eusebi Güell, el de Pau Casals i el de Rafael Casanova. A més, s’han decorat espais emblemàtics del municipi com la plaça dels Salesians, la de l’Ajuntament i dues rotondes d’entrada a la ciutat.

Recomanacions personalitzades