La Santboiana-CRUC juga la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B

Bera Bera, Águilas de Toledo i Pingüinas de Burgos són els rivals del sènior femení. La competició es disputarà a Sant Sebastià el proper cap de setmana, el 8 i 9 de maig.

La Santboiana-CRUC jugarà la fase d’ascens // Jordi Elías – UE Santboiana

El sènior femení Santboiana-CRUC jugarà la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B estatal, segons ha anunciat la Federació Espanyola de Rugbi. Bera Bera RT, Águilas de Toledo i Pingüinas de Burgos són els seus rivals a la competició, que es disputarà a Sant Sebastià entre el 8 i 9 de maig.

La Santboiana-CRUC ha quedat subcampiona de la Divisió d’Honor Catalana, després de perdre la final contra el Barça, i té dret a jugar la fase d’ascens a la segona màxima categoria femenina estatal. Bera Bera RT, Águilas de Toledo i Pingüinas de Burgos són els seus rivals en el grup A de la ronda inicial. La competició es jugarà al Mini Estadi d’Anoeta de Sant Sebastià el 8 i 9 de maig.

Barça, Rugby Turia, CDR Escoriones i Pozuelo RU formen el grup B. Els líders de cada grup jugaran la final.

Recomanacions personalitzades