El Sant Boi de softbol aconsegueix una doble victòria

Les jugadores del sènior guanyen els partits de la sèrie al camp del OBB Bizkorrak. La propera jornada és contra el Capitalinos Gran Canaria a casa.

Imatge del partit // Carles Cerdà – CBS Sant Boi

Doble victòria del CBS Sant Boi de softbol al País Basc. L’equip de Xavi Civit s’ha imposat en els dos partits de la sèrie al camp del OBB Bizkorrak i es col·loca amb cinc victòries i tres derrotes a la classificació. El proper cap de setmana rep el Capitalinos Gran Canaria al Antonio Hervás.

L’equip del Baix Llobregat ha guanyat el primer partit per 3-15 i també el segon 1-8. El Sant Boi s’ha recuperat de la sèrie perduda la jornada passada a casa contra el Fènix de València. Amb aquests resultats, les jugadores de Xavi Civit sumen cinc victòries i tres derrotes en quatre jornades.

Els partits següents són contra el Capitalinos Gran Canaria a casa el proper cap de setmana en la sisena jornada de la Divisió d’Honor.

Recomanacions personalitzades