Derrota del Santboià

L’equip de Sant Boi de Llobregat perd contra el Vilanova a casa per 1-3 i segueix sense guanyar després del retorn de la competició aquest any.

Imatge d’arxiu // Futbol Club Santboià

Derrota del FC Santboià. L’equip entrenat per Agustín Vacas ha caigut contra el Vilanova a casa (1-3) en la jornada 7 del subgrup 2A de Primera Catalana i és setè a la classificació (6 punts), empatat amb el Gavà.

El Santboià s’ha tornat a avançar a la primera part, com va passar en la jornada anterior contra el Vista Alegre. Aquesta vegada ha marcat Óscar Vacas i al descans s’ha arribat amb 1-0. A la represa, l’equip d’Agustín Vacas ha vist com també li remuntaven el partit. En aquest cas, no ha pogut igualar el marcador i ha acabat perdent. Pascua, de penal, ha empatat i Eric ha marcat el segon gol visitant pocs minuts després. Pascua ha establert l’1-3 definitiu als instants finals.

L’equip de Sant Boi de Llobregat segueix sense guanyar des del retorn de la competició aquest any. L’única victòria, fins ara, aquesta temporada va ser al camp del Sant Ildefons per 1-2 en la primera jornada amb Ramon Calderé a la banqueta. Amb els últims resultats, el Santboià es distancia de les primeres posicions.

Desplaçament del Santboià al camp del Catllar, últim classificat, la propera jornada.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Richard Martinho, Roger Peña, Carlos Martínez (Carlos González), Picolo (Javi Lara), Rovira, Josele (Jota), Óscar Vacas, Omar, Erbol i Miguel Ángel.

CF Vilanova: Javi, Tomás, Iloie, Pascua, Doblas (Lucas), Boada (Valldosera), Jair (Eric), Angulo (Raúl), Zarse (Sugranyes), Antolínez i Víctor.

Gols: 1-0, Óscar Vacas (min 29). 1-1, Pascua (min 60, de penal). 1-2, Eric (min 65). 1-3, Pascua (min 89).

Àrbitre: Pol Fonts Alabau. Grogues a Carlos Martínez, Omar, Carlos González, Sito i Agustín Vacas (entrenador) al Santboià. Groga a Iloie al Vilanova.

Estadi: Joan Baptista Milà.

Recomanacions personalitzades