El ministeri de Consum i la Gasol Foundation col·laboren en la lluita contra l’obesitat infantil

Alberto Garzón, ministre de Consum, ha visitat l’Ajuntament i la seu de la fundació dels germans Gasol. En una trobada, s’han començat a negociar línies d’acció conjuntes per fer front a l’excés de pes entre els menors.

El ministre Garzón ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat // Ajuntament

El ministre de Consum, Alberto Garzón, la Gasol Foundation i l’Ajuntament de Sant Boi perfilen línies de col·laboració en la lluita contra l’obesitat infantil i la promoció d’hàbits saludables. El ministre ha visitat el consistori i la seu de la fundació durant el matí de dijous.

En una trobada entre Garzón, Cristina Ribes, presidenta de la Gasol Foundation, i l’alcaldessa Lluïsa Moret s’ha destacat la importància de les polítiques integrals i dels models d’intervenció dels ciutadans a l’hora d’abordar la problemàtica. En un comunicat, l’Ajuntament posa l’accent en la incidència de les desigualtats socials al voltant l’accés de pes en els menors d’edat.

Durant el seu pas pel consistori, Garzón ha estat rebut per Moret, el subdelegat del Govern central a Barcelona, Carlos Prieto, i representants de les formacions polítiques de l’Ajuntament. A més, ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat.

Més tard, s’ha dirigit a la seu de la fundació dels germans Gasol, on s’han analitzat els seus projectes que aborden l’obesitat infantil. Entre ells es troba l’estudi SantBoiSà, que avalua els hàbits i estil de vida dels infants de la ciutat.

Recomanacions personalitzades