Marc Gasol apadrina la campanya solidària ‘Frescapte’

El santboià i Ricky Rubio participen a la iniciativa per ajudar les famílies que estan patint les conseqüències de la pandèmia.

Imatge de la campanya // Ametller Origen

Marc Gasol participa a la campanya solidària ‘Frescapte’, d’Ametller Origen, per ajudar les famílies que estan patint la pandèmia. Ricky Rubio també apadrina la iniciativa, que té com a lema ‘Aquest partit el guanyarem junts! Posa’t la polsera!’.

La campanya, en benefici de la Creu Roja a Catalunya, té l’objectiu de recaptar 250.000 quilos de fruita i verdura per cobrir les necessitats bàsiques de les famílies i vetllar perquè puguin seguir amb una dieta completa i saludable.

Aquelles persones que vulguin participar poden adquirir una polsera als establiments d’Ametller Origen o a la botiga online. La recaptació es destina a la compra de 5 quilos de producte fresc en benefici d’una família.

Vídeo de la campanya // Ametller Origen

Recomanacions personalitzades