El Club Gimnàstic Sant Boi aconsegueix èxits al Campionat d’Espanya

L’entitat santboiana ha guanyat una medalla d’or i un bronze per equips al Campionat d’Espanya de Gimnàstica a Valladolid.

Grans resultats del Club Gimnàstic Sant Boi // Real Federación Española de Gimnasia

El Club Gimnàstic Sant Boi ha obtingut grans resultats al Campionat d’Espanya de Gimnàstica disputat al Poliesportiu Pisuerga de Valladolid.

La gimnasta que ha aconseguit millors resultats en categoria femenina ha estat Emma Pintor amb un subcampionat d’Espanya general, campiona d’Espanya a paral·leles i tercera a salt. Clara Navarro ha estat catorzena a la general i cinquena a terra. Iris Atyabi ha acabat onzena a la general i setena a paral·leles.

També grans resultats en categoria masculina. Otger Carreres ha estat campió d’Espanya a terra, barra, arcs i general. A paral·leles i anelles ha quedat segon. Jan Baldó ha acabat tercer a terra. Sergi del Pino ha finalitzat tercer a anelles. Miquel Ángel Puig-Domenech ha estat subcampió a paral·leles i Sergio Kovacs subcampió a la classificació general open. Dídac Segovia s’ha proclamat campió d’Espanya a terra, anelles, arcs, paral·leles, salt, barra i general. Rubén Galán ha estat tercer a salt. Jan Carreres, cinquè.

L’entitat santboiana ha guanyat una medalla d’or i un bronze per equips.

Recomanacions personalitzades