Un operatiu de Guàrdia Civil i Policia Nacional acaba amb almenys un detingut a Sant Boi

L’operatiu ha tingut lloc la matinada d’aquest dimecres en el marc d’una operació policial que està sota secret de sumari i que també s’ha dut a terme en altres localitats catalanes.

L’operatiu policial s’ha dut a terme la matinada d’aquest dimecres // Arxiu

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han dut a terme un operatiu policial conjunt aquest dimecres a la matinada a Sant Boi que ha acabat amb almenys una persona detinguda, segons han pogut confirmar fonts de la Guàrdia Civil a Sant Boi Diari.

L’operatiu s’emmarca dins d’una investigació sota secret de sumari que també s’ha dut a terme a d’altres localitats catalanes i que ha acabat amb diverses detencions. A Sant Boi, però, només es té constància que hi hagi hagut una persona detinguda.

La Guàrdia Civil no ha volgut concretar la zona del municipi on s’ha produït l’operatiu, però a Twitter un santboià ha explicat que a la cinc de la matinada d’aquest dimecres fins a deu agents de la Guàrdia Civil han entrat al núm. 5 del carrer Ramon Estruch per escorcollar un dels pisos de l’immoble.

Recomanacions personalitzades