La trobada solidària Barrejant 2020 es dedica a la crisi climàtica i a la conservació del medi ambient

La nova edició del Barrejant divulgarà sobre els objectius pel desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030. La trobada solidària finalitzarà dissabte amb un format majoritàriament virtual.

Trucs de circ pels més petits durant el Barrejant del 2014 // Arxiu

Sota el lema “No hi ha planeta B”, la trobada solidària de Barrejant 2020 està dedicada a la necessitat de conservar l’espai global i als objectius pel desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030. La nova edició es pot seguir en format virtual durant aquesta setmana.

Entre la programació, s’inclou la projecció de documentals i la presentació del llibre Volver a pisar las calles. Internacionalismo, cooperación y justicia global para el siglo XXI, de l’autor Miquel Carrillo. Barrejant també portarà actes artístics com l’espectacle de circ, dansa i música Avua, de la companyia Bool. La Fira d’Entitats també tindrà format virtual.

A més, per parlar sobre la crisis climàtics s’ha organitzat una la taula rodona titulada Emergència climàtica i desenvolupament sostenible. Comptarà amb la participació de l’expert en Ciència Política i Relacions Internacionals Pablo J. Martínez Osés, Marta Pascual, membre d’Ecologistes en Acció, i el periodista Dani Vilaró, com a moderador.

Solidaritat en la distància

El tradicional dinar popular que tancarà la trobada el dia 3 d’octubre es farà des de casa i comptarà amb el càtering de cuina africana d’Abarka càtering. Actuacions de poesia, circ i música animaran el dinar i es podran seguir per Internet. L’apat tindrà un cost de 10 euros i els diners recaptats es destinaran a la campanya d’emergència Món Local Covid-19 del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Durant aquesta edició excepcional del Barrejant, es vendran bosses per a mascaretes fetes San Miguelito, ciutat nicaragüenca agermanada amb Sant Boi, per persones beneficiàries del projecte.

Cartell del Barrejant 2020

Recomanacions personalitzades