En marxa les obres per reparar el paviment esfondrat de la rotonda de la BV-2002

L’alcaldessa ha visitat les actuacions que es fan a la rotonda de la BV-2002, al costat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, on durant sis mesos es treballarà per reparar el paviment i renovar la canonada del canal de la Dreta del Llobregat, que passa per sota i també va quedar afectada.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha visitat la zona d’obres aquest dimecres // Ajuntament

Fa uns mesos l’esfondrament de part del paviment de la rotonda de la BV-2002 que hi ha a tocar del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va fer que la canonada que hi passa per sota, i que condueix les aigües del canal de la Dreta del Llobregat, quedés afectada.

Per això, ara es treballa per reparar la zona afectada i per instal·lar a la rotonda un nou tub soterrat que permeti transportar l’aigua del canal. L’actuació, finançada per la Diputació de Barcelona, s’estima que s’allargui durant mig any.

Tot i així, no es preveu que la connectivitat de la carretera quedi afectada, ja que malgrat que la rotonda quedi inhabilitada els vehicles podran circular per la via en ambdós sentits de la marxa.

De fet, els treballs també s’aprofitaran per millorar la connexió entre la carretera i la trama urbana del municipi a través de l’ampliació d’una vorera que dona a la banda del complex hospitalari i que facilitarà el pas de vianants.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha visitat aquest dimecres la zona d’obres per donar el tret de sortida oficial als treballs, tot i que part de les actuacions ja van començar durant el mes d’agost.

També hi ha estat present Pere Pons, que és el president delegat de l’Àrea d’Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals de la Diputació.

Recomanacions personalitzades