Moret expressa el seu suport a empreses proveïdores de Nissan

L’alcaldessa ha rebut a l’Ajuntament el comitè de l’empresa Marelli, una de les proveïdores de Nissan que també patirà els efectes del tancament de la planta de la Zona Franca. També s’ha trobat amb el coordinador de proveïdors i subcontractes de l’automobilística.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, amb els representants de les empreses // Ajuntament

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha rebut els representants del comitè d’empresa de Marelli, una de les proveïdores de la planta de Nissan, i al portaveu de la coordinadora de proveïdors  i subcontractes de l’empresa automobilística, Walter Massaro, per donar-los suport davant el tancament de la planta de Nissan a la Zona Franca.

Segons un comunicat del consistori, la trobada ha servit per abordar la profunda preocupació pel futur dels treballadors de Nissan i de les seves empreses subcontractades com és el cas de Marelli, que és el quart proveïdor mundial den el sector de l’automoció.

L’empresa compta amb un dels seus centres de treball al recinte que Nissan té a la Zona Franca del Prat i dona feina a 103 treballadors, que ara podrien quedar al carrer si finalment Nissan abaixa la persiana.

A banda de Marelli hi ha altres empreses que es troben en la mateixa situació i que han decidit unir esforços. Sis d’elles han constituït una coordinadora de proveïdors i subcontractats representada per Massaro que intenten encarrilar una negociació amb Nissan.

En total agrupen a un plantilla de 1.200 persones i esperen que units puguin evitar que Nissan tanqui. Des de l’Ajuntament, Moret els ha expressat el seu suport i s’ha mostrat preocupada per l’impacte que el tancament de Nissan pot tenir en famílies del territori. “El futur passa per un per un pla de reindustrialització i per accelerar la transformació del sector de l’automoció”, ha dit Moret.

L’alcaldessa s’ha compromès a fer una nova trobada properament amb més alcaldes de ciutats afectades i més representants d’empreses. La reunió també ha comptat amb la regidora d’Ocupació, Sensi Domínguez, i amb la d’Empresa, Elisabeht Latorre.

Recomanacions personalitzades