El Parc Sanitari Sant Joan de Déu agraeix la “ràpida resposta” per sufocar l’incendi

El consorci que gestiona l’Hospital de Sant Boi agraeix en un comunicat la “ràpida resposta” del personal d’emergències a l’hora de sufocar l’incendi que aquest dilluns al vespre es va originar en una habitació de la cinquena planta de l’equipament. La persona ferida greu està «estable dins la gravetat», segons el comunicat.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 16 dotacions de Bombers // Cedida

Després de l’ensurt d’aquest dilluns al vespre a l’Hospital de Sant Boi per un incendi en una de les habitacions de la cinquena planta, l’entitat que gestiona l’equipament, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha volgut enviar un missatge d’agraïment per la “ràpida resposta” a l’hora d’extingir el foc.

En un comunicat, el parc sanitari agraeix la tasca de les 16 dotacions de Bombers que es van personar fins al lloc dels fets i que van extingir l’incendi “en menys de mitja hora”, així com la intervenció del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local. També donen les gràcies a l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i a la consellera de Salut, Alba Vergés, per haver anat fins a l’hospital a interessar-se pels fets.

Des del consorci també llancen un missatge d’agraïment al personal sanitari de l’hospital, de qui diuen que “novament ha tornat a demostrar la seva vàlua responent de manera àgil davant l’emergència”.

La persona ferida està “estable dins la gravetat”

Segons el comunicat, la persona que va resultar ferida crítica “es troba estable dins la gravetat” i els 24 professionals que van ser atesos per inhalació de fum han estat tots donats d’alta. Tot i així, segueixen reubicats de forma preventiva alguns pacients de la planta afectada.

Des de la direcció del centre també remarquen que malgrat l’ensurt, el centre hospitalari ja funciona a ple rendiment.

Recomanacions personalitzades