L’Ajuntament llança una enquesta en línia per conèixer l’impacte de la Covid-19

El consistori convida la ciutadania a respondre una enquesta en línia per saber quin ha estat l’impacte de la pandèmia a Sant Boi. Segons l’administració local, els resultats serviran per millorar la resposta a la crisi econòmica i social.

El consistori convida a omplir el formulari per millorar la resposta municipal als efectes de la pandèmia // Ajuntament

Crida de l’Ajuntament a respondre una enquesta en línia per conèixer l’impacte de la pandèmia a la ciutat. El consistori ha llançat un formulari que és una adaptació del que ha fet el Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat i que vol saber quina és la percepció que la ciutadania ha tingut de la Covid-19, tant des de l’àmbit de la salut com des del punt de vista econòmic.

Formada per 14 seccions, l’enquesta pregunta qüestions com la percepció de l’emergència sanitària, els canals pels quals s’han informat sobre l’evolució de la pandèmia, el grau d’amenaça que s’ha percebut i si s’han tingut símptomes de la malaltia.

El formulari és obert a tota la ciutadania i es pot respondre a través d’aquest enllaç. Segons el consistori, el temps de resposta és d’uns de 10 minuts aproximadament. L’Ajuntament insisteix en què els resultats obtinguts serviran per millorar la resposta de l’administració a la situació viscuda i per reforçar les mesures preses per a la reactivació social i econòmica del municipi.

Recomanacions personalitzades