El Baix Llobregat convida a viure un estiu de km 0 amb un centenar de propostes d’oci

El Consorci de turisme del Baix Llobregat presenta la campanya ‘somelteuestiu.cat’, un web que inclou un centenar de propostes d’oci de km 0 per fer aquest estiu a la comarca.

La campanya inclou més d’un centenar de propostes // Consorci Turisme Baix Llobregat

Vies ferrades a Montserrat, visites al Delta del Llobregat i la descoberta de la cripta de d’Antoni Gaudí a la Colònia Güell són només algunes del centenar de propostes d’oci de proximitat que recull la campanya ‘somelteuestiu.cat’, un web impulsat pel Consorci de turisme del Baix Llobregat per promocionar la comarca de cara a l’estiu.

Les propostes són diverses i es divideixen en seccions que van des de les activitats esportives fins a les propostes més familiars i gastronòmiques. El web també inclou un mapa de la comarca descarregable amb els principals atractius turístics de la zona, així com informació d’interès relacionada amb els allotjaments disponibles.

En clau d’esport i natura, es proposen múltiples senders que es poden fer a la zona com l’Eix del riu. També es suggereixen diferents platges, parcs naturals i àrees de pícnic. En l’apartat familiar s’inclouen propostes com una visita a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat i diferents descomptes que tenen les famílies en activitats d’oci a la comarca.

Pel que fa la gastronomia, el web recull diferents restaurants de la zona i un ampli ventall de rutes gastrònomiques, mercats de pagès visitables, i diversos espais de cava i cellers. També hi ha una secció sobre el Parc Agrari.

Sorteig durant l’estiu

Per promocionar l’oferta d’oci comarcal, el Consorci de turisme del Baix Llobregat sortejarà durant l’estiu dues escapades a la comarca al web de la campanya, on ja es poden trobar les bases de participació. El sorteig consisteix en una nit d’hotel amb dinar, sopar i activitats per a dues persones.

Des del consorci expliquen en un comunicat que tant en temps de pandèmia com actualment han estat treballant per “reactivar l’activitat turística i ser una de les primeres destinacions catalanes a atraure turistes i visitants a la comarca”. De fet, un altre dels lemes associats a la campanya és «A un salt de Barcelona».

La campanya, que s’ha presentat aquest dijous, compta amb un gran pla de comunicació que inclou tant anuncis a plataformes com Google Ads, Youtube, Facebook i Instagram, com Newsletters i campanyes de publicitat als mitjans de comunicació. A banda del consorci, la iniciativa té el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Agència Catalana de Turisme.

Recomanacions personalitzades